Outfits, nya kläder o bildbomb....

2013-07-05 11:07:49/Permalink/Vardag :P/
Hej!
 
Nu har de vart dålig uppdatering - igen ._. Men jaja :D Har tatt massa kort, älskar nya uppdateringen, bör checkas ;) Har köpt en Baseball tröja (den blåa), passande att de står H på den :'D Köpte även den svarta dressyrhatten och har nu gjort en dressyr outfit, en hoppoutfit och en vardags :'D Sen va det ett mini uppdrag där man skulle prata med någon Reed Kessler. Hon är tydligen väldigt framgångsrik inom hoppning :3 Man skulle hoppa en bana för henne så fick man hennes jacka, men hon hade fortfarande på sig den ._. Älskar i alla fall hennes jacka :D OCH HENNES HÅR ♥.♥ Ge mig!
 
Sen mina senaste dagar (som har blivit utan uppdatering ._.)
 
 
Sen hästflygning cx
Flög från smeden (ungefär) ända till paddocken :'D
ja hittade en as kul simmbugg :DD  
Och när ja reloggade hamnade ja i ML stallet xD
Midsommarfirande med ellen som missat alltihop xc
...
Ellen ville köpa en ny häst men visste inte vilken, så vi kikade runt lite och bedömde dom olika hästarna...
Här är de nya stället :D Superdupercooolt 8D Nämen seriöst, de va superhärlig och man kan prova olika kläder och allt superbra, för övrigt mer verklighetsrelaterat dehär... :3 De fanns både nya och gamla saker.
 
Sen har ja även gjort tre outfits som ja kommer rida runt med nu lääänge cx tror ja o.o
Det är för Dressyr, hoppning och vardags :D (©) Tkr så synd om ellen som gjorde en fin grönsvart outfit sen kommer **** ******** och härmar den totalt, och får all ära och berömmelse. Dx Ellen blev förstås inte så glad och jag skulle inte heller vilja att ngn snor mina outfits.
Har i alla fall köpt några nya grejjor c: Köpte den svartvita dressyrhatten, har alltid viljat ha en svart dressyrhatt *.* Sen blåa tröjjan, är sjukt kär i den. Och så köpte ja ett rött tävlingsschabrak till hoppoutfiten. Har även ändrat till en röd hjälm i hoppoutfiten c: nu har ja bara 112 sc kvar ;_______________________________; Men aja, nu ska ja spara :D Ksk kommer ja köpa nå nytt hår någon gång i framtiden, men sen blir de spara sommarlovet ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback