Pausar bloggningen

2013-07-21 09:59:20/Permalink/Vardag :P/Kommentarer (2)
Hej!

Har funderat över det här ett tag och ja har nu bestämt mig för att inte blogga mer på min SSO blogg. Får väl se, ksk startar igen, men just nu har ja knappt tid att spela sso, och ja vill bara upplösa RP och slippa känna mig som en usel klubbägare. När ja aldrig loggar in. För de gör ja inte. Eller väldigt sällan gör ja det. Får liksom ingen tid, för ja sitter nästan bara vid datorn på kvällarna och nu när min egen dator har pajjat och mst dela datorn med övriga familjen så blir det mkt mindre tid. Hinner gå in på datorn, skriva lite på min IRL blogg, ksk gå in på SSo, ta hand om hästarna, men de finns liksom inget sug efter Starstableonline längre, är rätt tråkigt när inga (roliga) från klubben loggar in, eller ja ksk är inne på fel tider hahaha ;) 
 
Men ja har bestämt mig.
 
Jag ska nästan upplösa klubben. Klubben får vara kvar, men bara mina närmsta vänner stannar. Om dom inte vill sticka därifrån såklart :P Och efter dethär kommer ja inte "söka" klubbmedlemmar, kommer inte bjuda in randoms, bara sådanna som jag känner.
 
 
 

HEMMAIGEN!

2013-07-18 22:17:12/Permalink/Vardag :P/Kommentarer (0)
Hej! :D
 
Nu har ja vart borta och rest i typ en och en halv vecka :3 Hälsade på Skydancer där han står och sedan drog ja söderut till väääärme :'3 hähä... PÅÅ planet till Skydancer-pållen satt jag och funderade lite, hade sett om Paint hästarna, så sjuuuukt fina *-* Är totalkär i een av dom som ja nt orkar förklara vilken, men skitsamma. Hursom så funderade jag på att sälja någon av mina hästar, på sätt och vis vill jag ju inte det, men Paint hästen går inte att motstå ;_; Så ja funderade en stund fram och tillbaka, och tänkte att om Skydancer hade det bra på det där stället, alltså jääte jättebra, så kunde jag överväga att sälja han, annars skulle det få bli Morgon, har väl fäst mig i dendär hästen till 2000% men liksom hon är en ungpålle för mkt. Kom fram till gården där Skydancer (MST KOMMA PÅ NÅTT SMEKNAMN ;_;) står och såg hur sjukt fint det var. Tänkte att han skulle stormtrivas men när han kom skuttande och gnäggande mot mig i hagen fanns de liksom ingen tanke på att sälja dendär ünderbara pållen. Sorry paintisarna, bättre lycka nästa gång. 
 
Red i alla fall Skydancer lite, lika fin som ja minns han <3 Längtar verkligen tills han ska komma hem igen :3 Men nu har ja annat att tänka på typ som tävling på lördag O.o Hästarna har fått röra sig en hel del, Judy har tatt hand om dom, longerat, löshoppat m.m :D Så dom skaaa va i form... Red Misty lite och man märkte att hon inte rört sig ordentliget på ett tag, tickande bomb är en underdrift. . . . . 
 
Kmr dock ha lite problem med bloggningen då min dator är pajj och ja får låna en som ja mst dela med ett ett syskon här som också gärna glor på datorn ibland, ja typ samma kvällar som ja glor på datorn ._. Mst i alla fall ta hand om mina hästar och så MST jag fixa RP ;_; Känner mig så sjukt usel, Jorviks sämsta klubbledare? Herregud, meddelade inte ens om att ja skulle bort...... Klubben har tappat en del medlemmar men de tror ja inte gör sådär jättestor skillnad för få är aktiva ändå.... :P MENJAJA nu ska jag i alla fall (i morgon, eller ksk söndag) fixa nått schema till klubben, då slipper jag skämmas för de hhahah... Nämen på allvar är ja på sätt och vis sugen på att upplösa klubben eller bara kasta ut alla oaktiva som ja knappt känner/har lärt känna p.g.a att dom vart rääättså inte aktiva (i så fall) :// Och liksom bara ha en klubb med mina riktiga vänner i klubben liksom om ni fattar...... Då blir de inga scheman eller klubblogg o.s.v, då blir de bara ett ställe där ja chattar med vänner och så kan man ju hitta på kuliga saker när man känner för det :D ♥ Har inte bestämt mig men dedär andra förslaget lockar endel då ytterst få är aktiva. 
 
Nu får ni i alla fall lite bilder från ridturen med Skydancer :3 ♥
Red först på ett minifält som låg typ i skogen, sen tog vi några språng på stockarna som låg lite här och var :3 
 
Nu till hösten kmr ja nog börja tävla Skydancer mer, terräng tror ja kmr passa han utmärkt... ♥
 

Ridpass

2013-07-07 19:08:43/Permalink/Vardag :P/Kommentarer (0)
Hej!
 
Igår red jag Morgon, dressyr och lite hoppning :3 Har massa bilder från det, men tyvärr är min dator trasig, så lånar en annan dator... Och där har ja då inte bilderna :// Hursom var hon jätteduktig :D Fast i hoppningen blev hon lite feg för hindrena med buskar under, det var läskigt. 
 
Idag har jag skrittat Warre, red honom upp till Obset. där Mario hade en bana som han byggt åt mig och min häst, vilken häst vet ja inte, för ja har ju flera, men någon häst. För övrigt läste jag inte va han sa men, haha! 
 
Red loppet, han var ritkigt duktig på att göra terrängbanor får ja erkänna ;) Superkul va den :D 
 
Efter det tog jag Misty till galoppbanan för att träna lite galopp, det gick jättebra, skrittade, travade och en liten galopp tog vi på vägen dit. Väl där körde jag varvet runnt en gång i kort galopp och kollade så vi inte skulle få för stora hinder.... Men det såg ''bra'' ut, det går att köra sick sack mellan allt skräp... Hoppas verkligen dom fixar i ordning där snart, hade vart kul att köra "riktiga" löp där :D 
hehe... >.<
efter några varv i samlad arbetsgalopp körde vi på riktigt, shit va fort min lilla kebab kan springa O.o
Duttig flicka :3 
 
Nu kommer mina små hästar få en och en halv veckas ledighet.... Judy kommer rida dom lite då och då, och se till så dom har vatten och inget skräp i hagarna :3 Själv ska jag åka utomlands, ska först och främst åka och hälsa på Skydancer :3 Efter det sticker jag iväg och letar efter lite information om Morgon... Får se vad jag kan hitta. :) Detta kommer ta två/tre dagar, sen drar jag söder ut i lite mer än en vecka ungefär... c8
 

Tävling?!

2013-07-05 19:22:07/Permalink/Vardag :P/Kommentarer (0)
Hej!
 
vild som jag är så har ja anmält Misty, Warre och Morgon till en hopptävling om tre veckor... o.o :D haha! Warre har ja tränat en del i hoppning senaste tiden, sen har han ju latat en hel del också -.O Misty är de hur chill som helst med, hon klarar lätt sin klass, Morgon har ja bara hoppat naturhinder med, så de är väl dags att sätta igång henne på vanliga hinder..... Misty har ja hoppat enstaka hinder upp till 1.40, bana på 130. Warre är hoppad 60, bana på 50. Morgon har ja ju som sagt bara hoppat naturhinder med, men dom har hon hoppat upp mot en meter, har inte mätt exakt. Warre kommer få gå en unghästtävling, kommer inte direkt satsa på någon vinst då ja inte vill pressa honom... Misty går omhoppning, börjar på en vanlig bana, inte på tid, dom som går felfritt får går vidare till omhoppning, där kommer ja såklart satsa högt men de är inte så säker vi ens får placering, får se alltihop som en enda stor träning :3 Morgon går 70 cm klass, hon kommer ja inte heller satsa stort på, men även det är omhoppning så vi får väl se ;D
 

Outfits, nya kläder o bildbomb....

2013-07-05 11:07:49/Permalink/Vardag :P/Kommentarer (0)
Hej!
 
Nu har de vart dålig uppdatering - igen ._. Men jaja :D Har tatt massa kort, älskar nya uppdateringen, bör checkas ;) Har köpt en Baseball tröja (den blåa), passande att de står H på den :'D Köpte även den svarta dressyrhatten och har nu gjort en dressyr outfit, en hoppoutfit och en vardags :'D Sen va det ett mini uppdrag där man skulle prata med någon Reed Kessler. Hon är tydligen väldigt framgångsrik inom hoppning :3 Man skulle hoppa en bana för henne så fick man hennes jacka, men hon hade fortfarande på sig den ._. Älskar i alla fall hennes jacka :D OCH HENNES HÅR ♥.♥ Ge mig!
 
Sen mina senaste dagar (som har blivit utan uppdatering ._.)
 
 
Sen hästflygning cx
Flög från smeden (ungefär) ända till paddocken :'D
ja hittade en as kul simmbugg :DD  
Och när ja reloggade hamnade ja i ML stallet xD
Midsommarfirande med ellen som missat alltihop xc
...
Ellen ville köpa en ny häst men visste inte vilken, så vi kikade runt lite och bedömde dom olika hästarna...
Här är de nya stället :D Superdupercooolt 8D Nämen seriöst, de va superhärlig och man kan prova olika kläder och allt superbra, för övrigt mer verklighetsrelaterat dehär... :3 De fanns både nya och gamla saker.
 
Sen har ja även gjort tre outfits som ja kommer rida runt med nu lääänge cx tror ja o.o
Det är för Dressyr, hoppning och vardags :D (©) Tkr så synd om ellen som gjorde en fin grönsvart outfit sen kommer **** ******** och härmar den totalt, och får all ära och berömmelse. Dx Ellen blev förstås inte så glad och jag skulle inte heller vilja att ngn snor mina outfits.
Har i alla fall köpt några nya grejjor c: Köpte den svartvita dressyrhatten, har alltid viljat ha en svart dressyrhatt *.* Sen blåa tröjjan, är sjukt kär i den. Och så köpte ja ett rött tävlingsschabrak till hoppoutfiten. Har även ändrat till en röd hjälm i hoppoutfiten c: nu har ja bara 112 sc kvar ;_______________________________; Men aja, nu ska ja spara :D Ksk kommer ja köpa nå nytt hår någon gång i framtiden, men sen blir de spara sommarlovet ut.